Alle  Projekter  |  Boliger  |  Design  |  Indretning  |  Kirker  |  Kulturarv  |  Museer  |  Slotte

Rækværk præsentationsbillede_Universitetshuset_Lund_Rækværk

Det oprindelige og det nye rærværk i Universitethusets atrium.

Rækværk

For at imødekomme nutidens krav til sikkerhed er det nødvendigt at forhøje værnet ved den oprindelige balustrade i Universitethuset i Lund.  For at skåne den oprindelige balustrade mest muligt, blev løsningen at udvikle et selvstændigt værn fastgjort i gulvet med få forbindelser til den oprindelige balustrade. Rækværket er bruneret stål og danner i sit tværsnit et T. 


FAKTA

Sted: Lund, Sverige

Bygherre: Statens Fastighetsverk

Type: Design

År: 2015

Status: Udført

Samarbejde: Emil Nielsens Smedeværksted


Relaterede projekter

Stumtjener

Design

Universitethuset

Vedligehold I Udvikling

Bro til Kronoberg Slottsruin

Nybyggeri