Alle  Projekter  |  Boliger  |  Design  |  Indretning  |  Kirker  |  Kulturarv  |  Museer  |  Slotte

Statens-fastighetverk-lund-Lav

Møderum.

SFV Lund

Lund

Statens Fastighetsverk i Lund har fået nyindrettet deres eget kontor i Lunds Botaniske Have. Kontorlokalerne er indrettet efter Vitras Citizen Office Concept. Det specielle ved et Citizen Office-kontor er, at medarbejderne kan beslutte hvilken rytme, form og placering, der er den rette i forhold til de enkelte arbejdsopgaver. Det er både muligt at arbejde individuelt eller i grupper. Citizen-office konceptet lægger op til, at medarbejderne arbejder i forskellige positioner og flytter rundt på kontoret i løbet af arbejdsdagen.

Nyindretning af det fleksible kontor

Konceptet gør op med den klassiske teori om ergonomi, fordi der ikke længere kun fokuseres på traditionelle kontorarbejdspladser. I konceptet inddrages også sofaer og siddeområder. I forbindelse med projektet indrettede Drachmann Arkitekter arbejdspladser til stående arbejde, loungearbejde, stillerum, debatrum, cafeteria, projektrum, mødelokale, udendørs arbejde, arbejdsboks, mødeboks, sofaområde, team work-bord, multimedierum, bibliotek og enkeltmandskontor. Alt integreret i et og samme arbejdsområde.

Link: SFV

Statens-fastighetsverk-Lund

Mødebord.


FAKTA

Sted: Lund, Sverige

Bygherre: Statens Fastighetsverk

Type: Nyindretning 

År: 2014

Status: Udført

Samarbejde: Bettercph


Relaterede projekter

Skeppsgossekasernen

Renovering | Indretning

Bäckaskog Slott

Restaurering | Transformation

Universitethuset

Vedligehold | Udvikling