Drachmann Arkitekter Logo

 

Drachmann Arkitekter arbetar med arkitektoniskt betydelsefulla, historiska, skyddade och bevaringsvärdiga byggnader i Danmark och Sverige. Vi erbjuder professionell konsultation inom samtliga av byggnationens projektfaser, från inledande ritningar och programmering till byggledning, genomförande och projektuppföljning.

 


Nyheter

2018 12 10

Historiska Museet genåbnet i december

Efter næsten et års om- og tilbygning har det 100 år gamle Historiska Museet i Lund igen åbnet dørene for gæster. Museets eksisterende noget anonyme indgang har fået en ny lys, luftig og transparent entre, som imødekommende byder velkommen til museets gæster.

Se indslaget her

2018 11 26

Tag på kirkesafari med Ole Drachmann 

Midt i den danske sommer fik tegnestuen besøg af et svensk tv-hold fra Lunds Stift. Gennem levende arkitekturformidling og med anekdoter fra byggepladsen i baghånden blev Christiansborg Slotskirke, Marmorkirken, Vartov Kirke, Dyssegårdskirken samt det igangværende projekt i den engelske kirke St. Alban’s Church vist frem.

Se indslaget her

2018 04 22

Nye energiløsninger i PHs hus har givet pote

Nu kender vi resultatet af den omfattende energirenovering som Drachmann Arkitekter udførte, på PH’s egen villa i Gentofte, for Realdania. Efter resultatet af fyringssæsonen 2017 / 18 er opgjort, viser det sig, at husets energiforbrug er nedsat med ca. 60 procent, ved blandt andet brug af det nye isolereringsmateriale Aerogel.

Læs mere

 

 


 

Udvalgte Projekter

Fredrikskyrkan

Restaurering | Omvaldning

PHs eget hus

Restaurering | Energioptimering

Pelarsalen

Renovering

Vallensbæk Gl. Kirke

Reperation

St. Alban's Church

Tillbyggnad | Restaurering

Historiska Museet

Tillbyggnad | Inredning

 


 

Presse

 

Er du journalist eller medie og ønsker at omtale vores projekter, er du velkommen til at hente pressefotos og tekster til fri afbenyttelse. Husk at kreditere fotografer, som du finder henvisning til i vores fotoarkiv. Find vores presserum her